Videocommercials voor tv en online bij CommercialDeal

CommercialDeal is voor veel omroepen, mediabureaus en marketeers de partner voor uiteenlopende videocommercials. Zo maken we commercials die uitgezonden worden op regionale omroepen of social promo’s voor Facebook en Instagram. Onze cameracrew weet alle details van jouw bedrijf, product of dienst op een mooie manier vast te leggen en de editors hebben jarenlange ervaring in het monteren en animeren van videobeelden. We voorzien de beelden van grafische effecten, kleurcorrectie, muziek, voice-overs en verwerken de benodigde informatie erin. Compleet in de huisstijl van jouw bedrijf!

video-943569_1920

perm_media

Grafische commercials

Een grafische commercial duurt circa 15 seconden en wordt gemaakt op basis van bestaand materiaal. De opdrachtgever levert foto’s, huisstijl-bestanden en eventuele bestaand videomateriaal aan. Wij produceren met dit materiaal een prachtige effectieve videocommercial en voorzien deze van muziek, voice-overs en alle gewenste informatie. Zo heb je een prachtig geanimeerde grafische commercial. Het verschil met een videocommercial is dat onze crew niet op locatie komt filmen. Wij maken de commercial aan de hand van het door jou aangeleverde materiaal.

videocam

Full motion

Door middel van een full motion commercial (meestal circa 20 seconden) zet je jouw bedrijf, product of dienst optimaal in de spotlight. Onze crew komt op locatie filmen en laat desgewenst personeel of bezoekers aan het woord, filmt de vooraf afgesproken producten, ruimtes en overige objecten. Ook een full motion commercial voorzien wij desgewenst van muziek, voice-overs, grafische effecten en huisstijl-materiaal. Het verschil tussen een full motion commercial en een grafische commercial is dat onze cameracrew bij u op locatie aanwezig is om de meest prachtige beelden te maken.

group

Social promo’s

Social media is anno 2019 niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden. We staan de hele dag met elkaar in contact, via diverse apps. Specifiek voor social media zijn wij in staat om social promo’s te maken. Deze korte video-promo’s maken wij specifiek op maat voor ieder device. Zo zorgen wij dat er versies komen voor de smartphone (verticaal), tablet en desktop (horizontaal), zodat gebruikers op diverse devices de beste ervaring geboden wordt.

× WhatsApp ons!