Commercialdeal maakt opvallende radiocommercials

De perfecte radiocommercial. Hoe maak je die? En hoe val je als bedrijf nou écht op tussen al die andere radiocommercials in een blok? Het is een vraag die ons vaak gesteld wordt. En die niet met een eenduidig antwoord te beantwoorden is. Ieder bedrijf, product of merk is uniek, heeft een andere doelgroep en vraagt een specifieke aanpak. De keuze van de voice-over, muziek, effecten en tekst verschillen per doelgroep. CommercialDeal probeert altijd te verrassen met het belangrijkste uitgangspunt: we blijven to-the-point.

radio-2974649_1920

Alle soorten

Spotjes maken. Het is iets dat we al lang doen. Voor allerlei soorten bedrijven. Groot en klein. Een ‘snelle’ radiocommercial voor een actie, of juist een lang creatief proces. In onze bestaansjaren hebben we (gelukkig) vele soorten campagnes mogen verzorgen. We hebben met de meest leuke opdrachtgevers van Nederland mogen werken. Wij leren van hen en zij leren van ons. Elke dag weer.

Zoek je een partner om snel tot een concreet resultaat te komen? Dan zijn we er. We kunnen binnen 24 uur uitzendklaar afleveren. Maar zoek je een partner waar een langer creatief proces mee gewenst is? Ook dan zijn we er. We brainstormen met jouw team, zetten de uitgangspunten op een rij en gaan aan de slag. Desgewenst kunnen wij beschikken over een studio onder de rook van Rotterdam, om de opnames bij te wonen. Zo kun je ter plekke met de voice-over en onze regisseur nog brainstormen en finetunen. Hoe leuk is dat?

Je hoort onze radioproducties overal: van Qmusic tot Radio Rijnmond en van Radio 538 tot Omroep Brabant. Ook voor lokale omroepen zijn we vaak aan de slag en bieden we mooie pakketten om professionele radioreclame toch toegankelijk te maken.

Wil je vrijblijvend meer weten over een succesvolle radiocommercial? Neem dan contact met ons op. Of luister naar ons portfolio.

× WhatsApp ons!